Кухонна студія - рецепти бездоганного інтер'єру

Що таке BOSCH, знають всі. Що таке кухні BoSCH, знають всі, хто вміє цінувати не тільки смачну і здорову їжу, але і її храм - кухню.

У Європі BOSCH входить до п'ятірки найбільших виробників кухонь. А про популярність цієї марки в Німеччині досить промовисто говорить той факт, що саме на кухні BOSCH зупинив свій вибір екс-канцлер Гельмут Коль.

Створення дизайнерської студії було в даному випадку кроком "неминучим". Справа в тому, що кухні BOSCH славляться не лише найбільш оптимальним співвідношенням «ціна-якість» та високою функціональністю, а й необмеженою варіативністю своїх моделей. Якщо окремі європейські виробники порівнюють свої моделі кухонь з конструктором «LEGO», пропонуючи «покрокову» збірку окремих елементів, то BOSCH робить ставку на неповторне гармонійне поєднання двох або кількох кухонних ансамблів. Моделі в яскравому каталозі досконалі, але вони призначені не для сліпого копіювання. Ці приклади є їжею для вільної фантазії замовника і творчого натхнення дизайнера. В результаті на світ має з'явитися не просто стандартна модель, підігнана під задані габарити, а неповторна авторська кухня, що відображає всі смаки, кулінарні уподобання, естетичні претензії і навіть порядок дня своїх господарів. А секрет створення такої кухні знають дизайнери студії, які пройшли професійну підготовку на заводах BOSCH у Німеччині.

Однак високоякісний меблевий гарнітур з побутовою технікою, що ідеально вписаний у заданий простір, - це ще не вся кухня. Перед будь-яким замовником неминуче постає проблема стомлюючого пошуку необхідних аксесуарів для того, щоб його неповторною кухнею можна було не лише милуватися, але й використовувати її за прямим призначенням. При цьому невдалий вибір столів, стільців, світильників, посуду та десятків іншого кухонного приладдя може звести нанівець найгеніальніший дизайн. Для того щоб унеможливити ймовірність найменшої помилки, експерти BOSCH взяли завдання підбору аксесуарів на себе. В результаті поглибленого маркетингового дослідження європейського ринку товарів для кухні було виділено групу компаній, чия продукція відповідає високим критеріям марки BOSCH.

Список партнерів студії відкриває оптова компанія «GRIMM & Sedia», яка постачає дев'яти десяткам найбільших кухонних студій Німеччини понад 5000 найменувань аксесуарів для кухні як власного виробництва, так і з маркою найбільших європейських виробників. Асортимент GRIMM & Sedia відповідає запитам найвибагливішої господині: мийки, змішувачі, витяжки, освітлювальні прилади, столи, стільці.

Функціональні стійки «GRIMM & Sedia» кріпляться до стелі та підлоги, до стіни, до стільниці та стелі або просто до підлоги. Система стійок передбачає велику різноманітність елементів: кошики, скляні та дерев'яні полички, полиці для столових приладів, тримачі для склянок та галогенні світильники. Всі вони розміщуються на будь-якій висоті по довжині колони і при необхідності обертаються навколо своєї осі. 

Високоякісна побутова техніка та функціональні меблі не приносять у жертву весь простір кухні богам обжерливості. Тут завжди знайдеться місце і для ранкової газети, і для задушевних бесід, і для суперечок. Зрештою, тут можна просто про щось помріяти.

Шанувальникам «відкритої» кухні, де все необхідне начиння завжди під рукою, напевно припадуть до смаку системи кронштейнів «Re-ling» фірми «Kuchenprofi». Господині гідно оцінять і оригінальну форму чавунних каструль від «Kuchenprofi», в яких ніколи нічог не підгорить.

Важко залишити без уваги і чудовий посуд з маркуванням королеви німецької кераміки - фірми «ASA». Яскраві, соковиті кольори та незвичайна форма всіх цих тарілочок, ваз, чашок та блюдець здатна внести нотку життєрадісності навіть у найнуднішу кухню.

Втім, нудних кухонь Bosch не випускає.

На цих прикладах список ексклюзивних партнерів студії BOSCH не закінчується.

Можна ще чимало розповісти про хайтеківські збірні конструкції шведської фірми «Balton», що пропонує сучасні дизайнерські рішення не тільки для кухні, а й будь-яких інших приміщень - від житлових кімнат до офісів. Але це вже тема окремої статті. Головне, що поєднує всі ці компанії, - бездоганна якість, висока функціональність та широкий асортимент товарів. І звичайно, вони не повинні вносити дисгармонію в абсолютну досконалість кухні BOSCH. Щоправда, останнє – вже завдання дизайнерів студії. А замовнику потрібно лише зробити правильний вибір із запропонованих рецептів досконалої кухні. Кухні, в якій, як і у вишуканому блюді, має бути продумано все до дрібниць.

Нова колекція кухонних аксесуарів Kuchenprofi вперше була представлена у Франкфурті на виставці AMBIENTE'1998. «Родзинка» цієї колекції – оригінальні сільнички та перечниці, а також млинки для солі та прецю відомого в цій галузі дизайнера Доріана Курца. В їх основі лежить запатентований механізм жорнів з точним регулятором помолу: для перцю – з нержавіючої сталі, а для солі – з нейлону.

Ще статті по темі:
Top
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 10000 грн. При наявності товару на складі

    Детальніше на сторінці Доставка