Кухонні столи. Як вибрати маленький стіл?

Якщо у вас невелика кухня і ви хочете укомплектувати її максимально корисними та недорогими меблями, то маленький кухонний стіл може стати ідеальним рішенням для інтер'єру цієї кімнати. У цьому випадку головним атрибутом виробу стає функціональність, а не кількість місць. Сучасні компанії займаються випуском як простих та практичних виробів, так і моделей з оригінальними вставками.

Перевагами маленького кухонного столу є:

  • висока мобільність,

  • при виготовленні використовуються легкі матеріали, наприклад, пластик або легкі породи деревини (ясен, сосна),

  • стільниця обрамляється додатковими шпонованими вставками, які захищають її від сколів.

Серйозною перевагою будь-якого столу є наявність однієї або кількох скриньок, в яких зручно зберігати столові прилади. Будь-яка господиня зазначить, що така комплектація дозволяє скоротити час на приготування їжі, тому що немає необхідності переміщатися від столу до місць, де є дошки для обробки, ножі та інші предмети.

Щоб максимально використати простір маленької кухні, можна придбати розкладний стіл. За його допомогою вдасться збільшити робочу площу та посадити більшу кількість людей.

Особливості вибору кухонних столів для невеликої кухні

У Києві можете купити маленький кухонний стіл, який обов'язково прикрасить інтер'єр цієї кімнати. Невеликі за габаритами кухні сприяють невимушеному та привітному спілкуванню лише в тому випадку, якщо члени сім'ї не заважають одне одному. Тому маленький предмет інтер'єру – це оптимальне рішення для вузької кімнати.

Кухонний стіл є незамінним предметом інтер'єру для спільного приготування їжі. Якщо його габарити маленькі, то вам буде зручно дотягнутися від краю до краю, не докладаючи особливих зусиль. Затишний столик – це не тільки місце, де об'єднуються всі члени сім'ї, а й гостьова зона, куди можна запросити друзів та разом повечеряти.

Відмінним рішенням для маленької кухні є покупка столу-трансформера. Він значно заощаджує площу кухні. Відмінна риса наведеного виробу – можливість будь-коли його розібрати чи зібрати. Для цього вам не знадобиться докладати великих зусиль: лише кілька хвилин і ви готові розставляти на стільницю улюблені страви.

Вибір кухонного столу для маленької кухні: матеріал та кольорова гама

В даний час при виготовленні маленьких кухонних столів використовують легкі матеріали (наприклад, пластик), які можуть бути доповнені керамічними вставками. Оздоблення такого столу нічим не поступається більшою за габаритами моделі. При покупці такого виробу ви отримаєте гарні меблі, які обов'язково прикрасять виділене для них місце.

Покупці часто цікавляться кухонними столами із дерева. Легкість цього матеріалу та простота в обслуговуванні грають на користь власникам. Такі столи, як правило, коштують не надто дорого, тому їх частіше замовляють. Довговічність виробів із дерева також впливає на високий попит.

Набувають популярності маленькі столи з квадратною, прямокутною або овальною стільницею зі скла. Ці товари досить тендітні, зате мають неповторну красу і вишуканість. У поєднанні з ніжками з металу вони стають «повітряними» і припадають до душі творчим людям.

На сьогоднішній день в Україні можна купити кухонні столи різних відтінків. Колірна гама може залежати від існуючого дизайну інтер'єру або може бути задана під час віртуального проектування. Спеціальні комп'ютерні програми дозволяють дизайнерам створювати моделі меблів або використовувати готові напрацювання для того, щоб візуально оцінювати, наскільки пропонований виріб підходить за габаритами та кольором. Найчастіше замовляють столи білого, чорного та бежевого кольорів, проте остаточний варіант виробу ви зможете вибрати, виходячи з персональних міркувань та рекомендацій дизайнерів.

Top
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 10000 грн. При наявності товару на складі

    Детальніше на сторінці Доставка