Розкладні столи: вибір та покупка

Якщо ви зупинили свій вибір на розкладному столі, то вам слід знати, що цей виріб є одним із найпопулярніших новинок у меблевій індустрії. Секрет популярності полягає в оригінальному дизайні меблів та цікавій конфігурації висувних панелей. Власники, які звикли до мінімалізму в інтер'єрі, також зможуть підібрати собі меблі до смаку. Багато сучасних компаній випускають розкладні столи в строгому стилі.

До основних особливостей розкладного столу належать:

  • багатофункціональність, яка визначається розмірами столу та його зовнішнім виглядом,

  • здатність органічно вписуватися в існуючий меблевий інтер'єр приміщення,

  • привабливість, яка створює навколо виробу приємний образ дорогих меблів.

Деякі особливості сучасних розкладних столів

Завдяки високій практичності та невибагливості у прибиранні розкладні столи стали одними з лідерів продажу у магазинах як великих обласних центрів, так і невеликих провінційних міст. Так, для того, щоб купити розкладні кухонні столи в Києві, необхідно дізнатися адреси меблевих магазинів в цьому місті. Напевно вам сподобається якийсь магазин, в якому ви знайдете цікаві екземпляри дорогих та бюджетних меблів.

Успіх розкладних столів пояснюється відмінною конфігурацією. Ця особливість дозволяє заощадити простір у вибраній кімнаті. Завдяки розкладній структурі ви зможете за кілька хвилин перетворити складну конструкцію на невеликий виріб зручної форми. За бажанням власника цей вид меблів швидко трансформується у маленький журнальний столик.

Розкладні столи є оптимальним придбанням, тому що ви зможете підготувати для гостей справжній королівський стіл на якому вистачить місця всім стравам. Не менш важливим атрибутом цього виробу є збільшення робочої та посадкової площі, яка спонукатиме присутніх до бесіди та дозволить їм відчути вашу гостинність. Від вашого рішення залежить, який вид набудуть ці меблі. Великий святковий стіл або маленький журнальний столик. все вказує на практичність виробу.

Як вибрати розкладний стіл?

Щоб вибрати розкладний стіл, дотримуйтеся таких рекомендацій:

  • стіл повинен подобатися всім членам сім'ї,

  • матеріали складання повинні бути безпечними для здоров'я,

  • міцність виробу не повинна викликати сумнівів.

У разі дотримання зазначених рекомендацій, ваше придбання стане найефективнішим і прослужить довгі роки. Не останню роль у цьому товарі грає простота у збиранні та комфорт для гостей. Перш ніж зупинити свій вибір на будь-якій модифікації, бажано ознайомитися з інформацією щодо марки виробника. Не буде зайвим запитати у продавця сертифікати, що підтверджують якість матеріалів, і дізнатися щодо засобів для чищення, які можна використовувати при витиранні лакованих ділянок.

Як купити розкладний стіл?

Перед тим як купити стіл, бажано переглянути кілька варіацій цього виробу. Колір, форма, висота стільниці – ось основні ознаки, які допоможуть вам визначити для себе оптимальний варіант покупки. Ці меблі повинні бути стійкими до вологи і до комах. Виріб повинен бути міцним, щоб на стільниці та ніжках не залишалися сліди від механічних пошкоджень.

Серед варіантів наведених меблів слід відзначити дерев'яні столи. Вони обробляються спеціальними речовинами, які підвищують їхню довговічність. Горіховий колір виробів виглядає благородно як на кухні, так і у вітальні. У дитячій кімнаті стіл не повинен захаращувати прохід. Форма має бути максимально зручною для щоденних занять та підходити дитині як за висотою стільниці, так і за шириною.

Top
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 10000 грн. При наявності товару на складі

    Детальніше на сторінці Доставка