Стіл і стілець – двоє нерозлучних друзів

Комплекти – стіл та стілець дуже популярні серед наших покупців. Це дуже просто. Замовляючи одночасно стіл і стільці до нього, ви отримуєте не просто красиві меблі на свій смак, але також вони гармонійно виглядають, по дизайну не відрізняються один від одного.
Навіть уявімо, що ви вибрали (не купили ще) стіл, до нього потрібно підібрати стільці. Ви стільки переглянули варіанти столів і нарешті вибрали. А тепер доводиться робити те саме з підбором стільців. Зрештою, від цієї різноманітності столів і стільців починає рябіти в очах, адже складно підібрати окремо взяті моделі та створити з них гідний за виглядом та якістю комплект.
Ми значно спростили вам вибір, представивши до вашої уваги цю категорію, що складається тільки з високоякісних столів і стільців, попередньо підібраних виробником для досягнення оптимальної гармонії меблів. Вам залишається тільки вибрати та купити стіл та стільці, які сподобаються найбільше. І ось тут починається, як то кажуть, політ вашої фантазії.
Спеціально до цієї категорії увійшли комплекти, що досить симпатично виглядають на кухні – кухонний стіл та стільці, моделі для вітальні – обідні столи зі стільцями, столи столові. Приємно тішить різноманітність форм - овальні столи, круглі столи, столи класичного зразка, з простим дизайном або прикрашені більш химерно.
Це можуть бути дерев'яні столи із твердими або напівм'якими стільцями. Деякі столи Малайзія виготовляє з масиву натуральної гевеї – тропічного бука. Продукція високої якості, але за доступною ціною, практичні та надійні моделі, що не втрачають своїх характеристик при інтенсивному використанні. Переглянувши всі запропоновані варіанти, ви переконаєтеся, що в цій категорії представлені милі моделі, що зберігають приємну домашню атмосферу.
Якщо ви віддаєте перевагу вітчизняному виробнику та ближчим по нашим широтам породам деревини, можемо вас запевнити – серед нашого асортименту ви зможете знайти також продукцію вітчизняних виробників. Детальні фото та описи кожного окремо взятого комплекту не дозволить зробити помилку, купити стіл та стільці, що відповідають особисто вашим вимогам.
Ми працюємо тільки з досвідченими виробниками, забезпечуючи вам максимально зручний вибір і якісні меблі, вам залишається тільки оформити замовлення.

Top
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 10000 грн. При наявності товару на складі

    Детальніше на сторінці Доставка