Функціональність та затишок: кухонний куточок у маленьку кухню

Маленька кухня — не вирок... Навіть цю її можна обставити так, що нічого не видасть малогабаритність. І однією з головних хитрощів облаштування маленької кухні є придбання кухонного куточка. Простота і невигадливість даної конструкції робить її ідеальним рішенням у питаннях меблювання кухні, незалежно від розміру, стилю оформлення та особливостей планування.

5 причин купити кухонний куточок

Кухонний куточок має безліч переваг, які роблять його оптимальним варіантом для маленької кухні. Крім того, завдяки цілому списку позитивних якостей, дуже часто цей предмет меблів вибирають для кухні великих розмірів і квартир-студій, оскільки куточок чудово справляється із завданням зонування приміщення.

Отже, чому кухонний куточок саме те, що вам потрібно:

     Функціональності кухонного куточка може позаздрити будь-який інший вид меблів. Крім своєї основної функції, він також може відігравати роль «скриньки», в якій зберігатимуться корисні дрібниці. 2. Економія місця – беззастережний плюс кухонного куточка. Поєднання компактності та місткості дозволяють облаштувати повноцінне місце для прийому їжі, спілкування та відпочинку, при цьому, не відбираючи жодного сантиметра корисної площі.

     Кухонний куточок це не просто предмет меблів, а гарнітур, який дозволяє створити зону комфорту та затишку, тому що є міні-диванчиком. А що може бути зручніше дивана!?

     Різноманітність дизайну, форм, стилів оформлення кухонних куточків робить їх універсальними кухонними меблями.

     Те, як саме виглядатиме ваш куточок, його якість, ціна залежить від вас. Ви самі можете створити проект майбутнього предмета меблювання з нуля, втіливши свої найсміливіші фантазії.

Види кухонних куточків

Ще однією особливістю кухонних куточків є їх «багатоликість». Залежно від типу конструкції виділяють:

  •      стандартні,
  •      нестандартні,
  •      кухонні кухонні еркери.


Стандартні це Г- або П-подібні конструкції. Перші можуть збиратися як на ліву, так і праву сторону, і служать пристінним предметом меблів. Другий тип кухонного куточка може розміститися в центрі кухні, якщо це сприяє плануванню та наявності вільного місця.

До нестандартних куточків відносяться так звані дизайнерські проекти — оригінальні меблі незвичайної форми, модифікації, кольори тощо. Якщо кухонний стіл стоятиме впритул з вікном або декоративною стіною, то найкращим варіантом стане придбання еркерного куточка без спинки, щоб не загороджувати джерело сонячного світла.

Як вибрати кухонний куточок

На "плечі" даного предмета меблювання покладається велика відповідальність. Кухонний куточок це місце для прийому їжі, відпочинку, проведення сімейних  і званих вечорів... Якщо ви хочете купити надійні, якісні меблі, то у виборі кухонного куточка необхідно поставитися максимально серйозно. Якісні меблі завжди видають матеріал виготовлення. Натуральне дерево, високоякісне МДФ-полотно або їх поєднання... Варіантів маса на будь-який смак, колір та бюджет.

Зверніть увагу на стиль виконання кухонного гарнітуру. Його оформлення має гармоніювати із загальним дизайном інтер'єру кухні. Розмір і комплектація - останні, але важливі фактори, що впливають на вибір кухонного куточка. Ваш стілець-диван має ідеально вписуватися в намічений простір. У цьому полягає головна мета облаштування маленької кухні — використовувати по максимуму кожен вільний сантиметр.

Пам'ятайте, правильно підібраний кухонний куточок стане центром всесвіту під назвою ваша кухня.

Top
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 10000 грн. При наявності товару на складі

    Детальніше на сторінці Доставка