Круглі кухонні столи

Круглі кухонні столи не менш популярні, ніж прямокутні аналоги. Вироби з круглою стільницею ідеально підходять для просторих квартир, однак такі меблі не будуть так виразно виглядати, якщо поставити їх біля стіни і вікна.

Найчастіше купують круглі кухонні столи із натуральної деревини, яка відрізняється від пластикових виробів красою текстури та високою міцністю. Для виготовлення таких меблів використовують дуб, вишню та горіх. Популярним атрибутом сучасних круглих кухонних столів є скляна стільниця. До бюджетних варіантів належать вироби із МДФ.

Розкладні столи чудово підходять для маленьких кухонь. Такі вироби є універсальними моделями, оскільки вони можуть трансформуватися з компактного журнального столика у великий стіл з широкою стільницею.

Сучасні меблі для облаштування кухні

Круглий кухонний стіл дуже місткий: на ньому можна акуратно розкласти овальні та круглі тарілки. Найбільшою популярністю користуються білі круглі кухонні столи. Причина такого вибору – м'якість кольору притягує погляд та є універсальним практично для будь-якого інтер'єру.

Зазначені меблі займатимуть центральне місце на кухні, тому при її виборі слід враховувати такі особливості:

  • діаметр стільниці,

  • наявність поперечин та скріплювальних елементів,

  • якість обробки стикових з'єднань,

  • вага виробу та його мобільність.

Круглий кухонний стіл, як і будь-які інші меблі, купуються не на один сезон, тому бажано заздалегідь уточнити всі особливості виробу. Це дуже зручно зробити на сайті компаній, які пропонують новинки меблевої індустрії. Купити кухонний стіл в інтернет-магазині можна в будь-який час, тому така можливість залучає нових клієнтів щодня.

Як оновити дизайн інтер'єру кухні за допомогою скляних столів?

Щоб урізноманітнити оздоблення на кухні, можна придбати кухонний стіл із круглою скляною стільницею. Попри відому думку, що скло є крихким матеріалом, конструктори використовують загартований варіант, який значно міцніший за звичайний. Такий стіл здивує вас своєю практичністю та оригінальністю. Неповторною прикрасою стане малюнок із піску, який прикрасить верхню частину круглої стільниці.

«Сталінку» або «хрущовку» легко перетворити за допомогою розкладного столу зі скла. Фігурна форма ніжок буде стильно виглядати на тлі громіздких радіаторів і важких гардин. У складеному стані він розрахований на кілька персон, а в розкладеному – на велику родину.

Поворотний механізм здатний витримувати значні навантаження, тому ви можете не перейматися стійкістю розсувних пластин. Наявність металевих елементів, важелів та напрямних додають витонченості виробу. Як правило, під круглою стільницею приховані короткі крила-пластини. При розкладанні можуть висуватися. Фіксація відбувається на спеціальних опорах лише на рівні стільниці. Таким чином, ви отримуєте додаткові 50-60 см до кухонного столу.

Досить недорого купити кухонні столи з круглою стільницею можна онлайн, в інтернет-магазині, при цьому ви отримуєте можливість самостійно вивчити характеристики виробу, прочитати відгуки та дізнатися про вартість товару. Додатковою перевагою замовлення цих меблів є пропозиція кур'єрської служби, яка в короткий термін доставить покупку на вашу адресу. Дізнатися про всі особливості співробітництва ви можете у онлайн-консультанта.

Top
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 10000 грн. При наявності товару на складі

    Детальніше на сторінці Доставка