Кухня – місце для приготування їжі?

Кухня в нашій країні – більше ніж просто плита та холодильник, більше ніж просто місце, де готується їжа. Кухня – це місце збору всієї родини, кухня – це символ домашнього затишку та тепла. На кухні не просто їдять, тут спілкуються та діляться подіями дня що минув, роблять уроки з дітьми та освідчуються в коханні.

Нас не зіпсує «квартирне питання»

Розміри кухонь у стандартних квартирах не тішать нас великими розмірами, але тут збирається вся родина, інколи куховарять дві господині. Тому на кухні має бути вільно, комфортно, нічого не повинно заважати. Але час іде вперед, сучасні кухні наповнені побутовою технікою. І це не враховуючи посуд, продукти та різні кухонні дрібниці. Але хочеться ж, щоб кухня була ще красивою та оригінальною, щоб радів не лише шлунок, а й око.

Стандартні кухні часто не справляються з такою кількістю завдань – бути і стильною, і зручною, і просторою за будь-якої кількості квадратних метрів.

Вихід є завжди

Вихід один – робити кухню на замовлення. У Києві або будь-якому іншому великому місті замовити кухню не важко. Меблевих магазинів там чимало. Мешканці невеликих містечок та приміських селищ можуть звернутися до інтернет-магазину кухонь на замовлення, і кухня мрії прибуде до їхнього будинку разом із майстрами обраної компанії.

Кухонні меблі на замовлення в Києві зараз виготовляються з різних матеріалів. Часи, коли можна було знайти лише однотипні шафки з ДСП минули. На даний момент виробники кухонь на замовлення використовують також МДФ, масив, різні види пластику. Якість тих чи інших матеріалів на сучасному етапі дуже висока, і думка, що дорогий масив – найкраще рішення не завжди виправдовує себе. Спробуємо розібратися у видах матеріалів, із яких зараз роблять кухні на замовлення.

Кухні із ДСП

Найпоширеніший матеріал для виготовлення кухні на замовлення – ДСП. Багато хто побоюється цього матеріалу, оскільки чули про його неекологічність і недовговічність. Але ці страхи не виправдані. Сучасна ДСП надійно проклеюється кромкою, просочується спеціальними речовинами, відповідно, не випаровує шкідливі речовини і менше піддається впливу води та температури. Головною перевагою ДСП перед іншими матеріалами є її низька ціна.

Кухня з фасадами МДФ

Більш дорогий, але й міцніший проти ДСП матеріал. Якщо ви хочете кухню на замовлення, співробітники компанії-виробника швидше за все запропонують вам корпус із ДСП та фасади із МДФ, хоча можливий варіант і фанерного корпусу.

Кухня із масиву дерева

Висока вартість масиву дерева на кухні не завжди виправдана. Кухня – місце підвищеної температури та вологості, а дерево примхливе і до того, і до іншого. Масив більше підійде для кухні-їдальні або кухні-вітальні, де для кухонної частини відведено скромне місце, а почесне - потужній якісній витяжці.
Вибір матеріалів дозволяє підібрати кухню, доступну будь-якому гаманцю. А вибір стилю, настрою та кольору – за вами.

Top
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 10000 грн. При наявності товару на складі

    Детальніше на сторінці Доставка