Сучасний кухонний куточок

Кухня завжди вважалася душею будинку, місцем, де збирається вся родина, куди приходять друзі та галасливі компанії. І якщо для вас кухня виконує не тільки роль їдальні, а й вітальні, в такому випадку ви повинні подбати про те, щоб вона була комфортною, затишною та функціональною. І якщо з вибором столу все більш-менш просто, то покупка кухонного куточка тягне за собою низку питань.

Які якості він повинен мати, з якого матеріалу виготовлений, і головне, як вибрати ідеальний кухонний куточок? Про це докладніше.

Особливості сучасних кухонних куточків

Ще недавно ринок товарів не міг похвалитися таким величезним асортиментом меблів для дому. Однак, великий вибір кухонних куточків різної форми та модифікації, не єдині досягнення виробників кухонних гарнітурів. Сучасні куточки мають чимало переваг перед їхніми попередниками, і щоб не говорити загадками, варто вдатися до фактів. Переваги кухонних куточків:

  •      Якість. Сучасні кухонні куточки виготовляються із високоякісних матеріалів, які пройшли всі необхідні стадії обробки.
  •      Практичність. Цей предмет меблів характеризується своєю невибагливістю. Догляд за кухонним куточком зводиться до мінімуму стандартних процедур, а у разі серйозних забруднень і каркас та оббивка куточка легко піддаються чищенню.
  •      Функціональність. Деякі моделі кухонних куточків покликані виконувати одразу кілька завдань: грати роль стільця або крісла-дивану, місця для зберігання речей, полиці, комоди тощо.
  •      Дизайн. Сучасний кухонний куточок це оригінальний, стильний та яскравий предмет меблів. Такий гарнітур якнайкраще підкреслить ваш вишуканий смак і стане родзинкою інтер'єру.
  •      Різноманітність. На сьогоднішній день існує близько десятка видів кухонних куточків, різних форм та конструкцій.

В інтернет-магазині K-Mebel представлений широкий асортимент кухонних меблів на будь-який смак, колір та ціну. А щоб ваша «обновка» була справді вдалою, необхідно знати секрети правильної покупки.

Як вибрати кухонний куточок?

Не кожен день ми здійснюємо такі грандіозні придбання. Від того, наскільки правильно буде підібраний кухонний куточок, залежатиме не тільки зовнішній вигляд кухні, але і ваш особистий комфорт.

На що необхідно звернути увагу при покупці кухонного куточка? Першим у списку ваших пріоритетів стоятиме його модифікація та «начинка». Адже кожна кухня унікальна, і зона їдальні теж має свої вимоги та обмеження. Тому вам необхідно визначитися з формою (L-, П-подібна або нестандартна), розміром і комплектацією куточка (буде в ньому місце для зберігання, полиця-підставка і т.д.).

Наступною справою оцініть якість майбутнього куточка. Матеріалом виготовлення каркасу має бути натуральне дерево або МДФ-полотно. Стійкість, надійність та міцність конструкції безпосередньо залежить від властивостей основного матеріалу. Важливу роль відіграє якість другорядних деталей, таких як фурнітура, чохол та м'який наповнювач кухонного куточка. Найкращим варіантом оббивки вважається натуральна шкіра, шкірозамінник або тканинна основа.

Що стосується наповнювача, тут потрібно оцінювати його пружинні властивості. Якщо після натискання на сидіння вм'ятина швидко відновлюється, це ознака високої якості.

І, насамкінець, кухонний куточок повинен вигідно виглядати в інтер'єрі кухні. Тому варто купити той гарнітур, який гармонійно впишеться у вашу кухню, при цьому потрібно враховувати не лише колір меблів, а й її стилістичну приналежність.

Top
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 10000 грн. При наявності товару на складі

    Детальніше на сторінці Доставка