Кухонні меблі - страница 2

 

Комплекти – стіл та стілець дуже популярні серед наших покупців. Це дуже просто. Замовляючи одночасно стіл і стільці до нього, ви отримуєте не просто красиві меблі на свій смак, але також вони гармонійно виглядають, по дизайну не відрізняються один від одного.

Кухня в нашій країні – більше ніж просто плита та холодильник, більше, ніж просто місце, де готується їжа.

Навряд чи можна знайти будинок, у якому не було б столів і стільців. Історично доведено, що стіл найбільш значущий елемент інтер'єру та його винахід приписують жителям Стародавнього Єгипту, а саме створення двох найбільш поширених і по сьогодні видів столів - робочого та обіднього.

Кухня у нашій країні була і залишається місцем сімейного спілкування. У когось велика родина, що збирається у великій кухні-їдальні, у когось маленька сім'я, яка має можливість розміститися і на чотирьох квадратних метрах.

Багато хто думає, що нова кухня їм служитиме до кінця століття. Але, як і у всього, кухня також має певний термін служби. Наприклад, німецькі виробники заявляють про 15-20 років можливої експлуатації, фінські розраховані на 10-15 років, чеські на 10 років.ф

… Не розглядаю варіант використання старих стільниць при заміні меблів. Адже ви вже настільки звикли до них, що навіть нові меблі в поєднанні зі старими стільницями все одно для вас виглядатимуть як старі. Вибрати з великої різноманітності стільниць найкращий варіант непросто. Щоб допомогти вам у цьому, ми розповімо про матеріали, з яких виготовляються стільниці, їх переваги і недоліки.

...Давайте тепер вирішимо, як мають виглядати дверцята та ящики нової кухні. Від них залежить не тільки загальний дизайн меблів, але й зручність використання. Спочатку поговоримо про двері.

Ви все ж таки вирішили замінити кухонні меблі. Це не так просто, як здається на перший погляд. Позбутися старих меблів легко, набагато складніше підібрати нові...

Не поспішайте розлучатися зі старими меблями. Практика показує, що достатньо лише підремонтувати їх, дещо змінити зовнішній вигляд - і вже набридлі вам меблі будуть виглядати зовсім по-іншому. Проведіть ретельний огляд. Оцініть зовнішній вигляд та стан ручок, петель, клямок тощо. На підставі результатів огляду можна оцінити стан меблів та обсяг ремонтних робіт.

Меблі відіграють велику роль як у дизайні, так і у функціональності кухні. Тому дуже важливо вирішити, як обставити кухню. Чи будете ви купувати нові меблі або залишите старі? Якщо купувати, то які? Як їх розставити? Ці питання бажано вирішити до початку ремонту.

Top
  • Безкоштовна доставка по Києву при замовленні від 10000 грн. При наявності товару на складі

    Детальніше на сторінці Доставка